fredag 16 december 2011

PÅ väg till Sverige igen

I morgon bär det av till Sverige igen. Men först ska jag hinna med 2 pass innan 13:00 i morgon.
I kväll är vi även bjudna på middag till den familjen vi hyr vår lägenhet av ;0)

Just nu är jag lite stressad i minna tankar. Jag vet nämligen inte riktigt hur min framtid ser ut.
JAja det löser sig nog ;0)

Första dagen med sol här i Stavanger

1 kommentar:

  1. Hej Ida,

    Jag hittade din blogg när jag letade efter klubbar vinterbad i Sverige. Var god kan du skicka den här informationen om vinterbad konkurrens på att alla du känner. Anna-Karin Nordin kommer att delta och så kommer Hans Brett.Schneider tidigare Robinson Survival TV-serie vinnare

    Tack

    Martine Westerlund

    http://www.vinterbad.se/

    Välkommen till Första Svenska Mästerskapet i Vintersimning.
    4-5 februari 2012 kommer det Första Svenska Mästerskapet i Vintersimning att genomföras i Skellefteälven mitt inne i Skellefteå. Bakom arrangemanget står Föreningen för Mörkrets och Kylans Glada Vänner, som är ansluten till International Winter Swimming Association och medlem i Svenska Frisksportförbundet. Mästerskapet är även öppet för utländska simmare som tävlar i en internationell klass. Dessutom genomförs simstafetter 4 × 25 meter där minst en av deltagarna måste vara kvinna.
    Meningen är att det ska genomföras SM-tävlingar i vintersimning varje år. Dessa kommer att hållas på olika platser i landet. Men i Skellefteå ska man årligen arrangera Scandinavian Open. Dessutom har Föreningen för Kylans och Mörkrets Glada Vänner ansökt om att få arrangera VM 2016 i Skellefteå.
    Föreningen har entusiastiska partners i Skellefteå kommun, Destination Skellefteå och föreningen Skelleftesim.

    SvaraRadera