måndag 7 november 2011

Sista hälsningen från Malaga

Ja då är det två dagar kvar här i Malaga. Lägret har gått riktigt bra än så länge. Jag har tränat på bra. Vädret har varit OK så vi får hoppas att det blir fint de två sista dagarna. I lördags var vi på en utflykt hela dagen. Vi åkte till Gibraltar som ligger cirka två timmar ifrån Malaga. Gibraltar tillhör England så vi var tvungna att ta med oss passen. På Gibraltar finns det apor och det är de ända aporna som finns i Europa. De var super sött och tama.
Badet där vi tränar är jätte fint, helt nytt men det är svin kalt i vattnet så vi får simma inomhus i en annan bassäng. Hade det bara varit 2 till 3 grader varmare i vattnet hade det varit perfekt.
Både Rebecca och Magda har åkt hem nu för de är tvungna att gå i skolan så det är lite tomt men det är skönt att vara kvar här i värmen några dagar till.
Idag var jag, Henrik Nilsson och Anton Lundin och gymma och det var jätte kul. Triton killarna är super gulliga och snälla ;0) SSC killarna är också det men dem känner jag bättre eftersom jag tränar med dem lite mer. Om det blir mycket kill snack just nu är det för att här på lägret är dem 7 killar och vi är två tjejer. Den andra tjejen som är här är Erika och hon är sjuk så jag hoppas hon blir bättre i morgon.
Sov gott och kram på er
 PS Ni får se bilder när jag kommer hem för det går inte att ladda upp några bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar