torsdag 21 april 2011

Det blev fest ändå

Igår blev det fest hos Henriette. Vi åt gott och dansa nästan hela kvällen. Vid 23:00 igår så gick vi ut och dansade till 01:00 det var hur trevligt som helst. Men nu ligger jag i sängen efter att ha tränat styrka och städat.

Idag kommer Matilda Sebbes lilla syster. Vi ska snart köra och hämta henne.

Matilada


Tänkte ta och berätta en rolig sak som de har här i Norge.
Vi har ju studenten i sverige vilket är EN rolig dag som är helt underbart kul. Men här i Norge har de inte alls så. De har något som kallas Russ!
Russ är motsvarigheten till sveriges sistaårselever på gymnasiet. Russ delas ofta in i blåruss (handel- och ekonomi) och rödruss (språk- och naturvetenskap) men fler färger förekommer också. Den färg man har har man på byxorna och ja overallen och allt det som hör till.
Ungefär tre månader fram tills man går ut skolan får man dessa kläderna. Man har då på sig dessa kläderna i en månad utan att tvätta dem. Man kör även runt i blå och röda bussar och kastar ägg på varandra. Sen finns något som heter Knutar och det är olika uppdrag man ska göra. Det finns typ 100 knutar man kan ta vilket är helt sjuka saker. 
T.ex.
- ha sex uppe i ett träd
- ha en hel snusdosa (alltså all snus där i) i munnen samtidigt
- ha grillfest hos en lärare utan att läraren vet det och sen ringa på tidigt på morgonen och bara vara helt sjuka liksom
- sitta på en lektion i bara underkläder
- sitta på er parkering på en trehjuling och bara vänta i två timmar
- drika en öl utan händer
(detta är då vad jag har hört vissa har gjort)
Iallfall så samlar man då knutar och man ska göra så många sjuka saker som möjligt innan studenten och den som har flest knuttar är Coolast. 



I SSC har vi i år tre stycken killar som är ryssar. Så man får ju höra en hel del om vad de gör.


SSC ryssarna

Rysse Byxorna

Nicole, Siren, Henning, Jörn, Henriette B & Jag

Henning försöker skaffa sig en knut genom att dricka en öl utan att använda händerna

Jag & Henriette M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar