onsdag 11 juli 2012

Tidningen Idag

Sydsvenskan Idag ;0)

Svar på en kommentar:

Varför får man inte skriva på sin blogg eller Twittra under OS?

Jo för det är helt förbjudet med reklam under OS för oss Idrottare. Det är bara de märken som har avtal med IOC (Internationella Olympiska Kommittén) som har tillåtelse att synas under OS. 
Detta gäller då även på nätet. 


2 kommentarer:

  1. Ok, det handlar tydligen om reklam. Men skulle du inte kunna föra ett "rullande reportage" om det vore helt reklamfritt eller en helt reklamfri dagbok över nätet utan att brytamot något förbud? Eller vill de styradet också? (tror nämligen, enligt lag, att de inte kan förbjuda en helt personlig, reklamfri live-dagbok över nätet)

    Sen skulle jag vilja fråga dig som varit med ett tag; om t.ex. Phelps (eller du) under en final-inmarch på OS, haft ett par gigantiska hörlurar med namnet SONY skrivet med stora bokstäver på sig, skulle det vara ok? Man ser ju detta ganska ofta på tävlingar och även på tidigare OS !  Jag pratar här om "oskylldig" produktplacering som kan (eller inte) vara betald på ett eller annat sätt.

    SvaraRadera
  2. Hej Ida,

    Vill med denna hälsning tala om för dig att vi kommer sitta klistrade vid TV under OS-simningarna och heja på dig. Hoppas du kommer simma snabbast i laget och får stanna som reserv i 4x100 medley laget (som du sa i tidningen).
    Ladda nu ordentligt i Italien och ta hand om dig på bästa sätt, så ska du se att allt går vägen :)
    Ett stort lycka till och många kramar.

    Familjen Wetterborg

    SvaraRadera